Skip to main content

Hvem er Forfra Webdesign

Forfra blev startet af Kristian Østerbæk, men henblik på udvikling af hjemmesider samt webshops, til Danske virksomheder.
I 2016 blev Forfra Webdesign overdraget til Moesborg NET-UP Læs mere nedenfor

Forfra på nye hænder

Kære alle,
Da jeg har valgt at søge nye udfordringer, har jeg ladet driften af forfra.dk fortsætte på andre hænder. Det nye firma, Moesborg NET-UP, der kommer til at varetage driften fremadrettet er meget kompetente, og har beskæftiget sig med dette felt i en lang årrække. Under denne besked finder I en info-tekst fra dem.
Meningen er, at I ikke vil komme til at opleve nogen større forandringer i forbindelse med jeres hjemmesider, og der skal som udgangspunkt ikke foretages noget som helst fra jeres side, da driften umiddelbart fortsætter uændret på samme hosting-setup
Jeg takker for de mange samtaler og samarbejder vi har haft igennem årene, og ønsker jer alt muligt held og lykke fremadrettet - ikke mindst med de mange gode og produktive tiltag I udfører i jeres lokalsamfund hver dag. Det har helt igennem været en stor fornøjelse, og håber I tager lige så pænt imod de flinke folk fra Moesborg NET-UP :)

mvh.
Kristian Østerbæk

-----

Det er med stor glæde og stolthed vi er blevet valgt til at videreføre www.forfra.dk! Pr. 01.08.2016, har vi indgået aftale med indehaveren Kristian Østerbæk om at udvikle og betjene de loyale kunder der har været omdrejningspunktet for www.forfra.dk’s virke og eksistens.
Da Kristian har valgt andre græsgange, vil vi forsøge at leve op til den tillid der er blevet udvist ham – det gælder nuværende såvel nye kunder, som har behov for de kompetencer vi kan tilbyde, indenfor webdesign, webhostning, søgemaskine optimering og naturligvis Danmarks Bedste Support.
Moesborg NET-UP er blevet drevet som virksomhed siden 1997, og har i dag en stor kreds af loyale kunder, som vi værner om. Det samme vil naturligvis gælde www.forfra.dk, til glæde og inspiration for alle parter.
I det daglige vil der ikke kunne mærkes nogen forskel efter overtagelsen – eneste ændring bliver, at fakturering vil foregå fra Moesborg NET-UP – CVR nr.: 20493984.
Den gode service som har kendetegnet www.forfra.dk, bliver uforandrede og til de samme gode priser!
Ligesom Kristian, lægger vi stor vægt på en super service og support, altid med et smil!
I anledning af overtagelsen, har vi oprettet et support center, som vi håber vore kunder vil benytte sig af – ingen spørgsmål er ”dumme” eller forkerte. Kom frit frem og lad os se på sagerne. Vi lover support så hurtigt som overhovedet muligt. Danmarks Bedste Support - http://help.forfra.dk/
Øvrige henvendelser kan rettes rettet til:

Dagtimerne/hverdag
Bruno Sørensen - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. – Tlf.: 2180 7807

Aften/weekend
Finn Moesborg – Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. – Tlf.: 2274 5520